Mlada glazbenica Hana Huljić predstavlja novu pjesmu ‘Superman’.

Nakon pjesama ‘Alisa’, ‘Noć bez snova’, ‘Sedmo nebo’, ‘Superman’ je Hanina četvrta autorska pjesma, koja je nastala u najizazovnije doba ove godine – u izolaciji.

‘Za vrijeme izolacije, stvaranje ove pjesme bio mi je spas, fokusirala sam se na rad oko nje i u tome istinski uživala. Kao i sve moje pjesme do sada i ova ima verziju na hrvatskom i na engleskom jeziku. U engleskoj verziji naziva se ‘(Fu*king) Superman’ i priča o ženi koja je razočarana svojim muškarcem kojem je samo bitno dokazati se drugima i glumiti heroja, dok je u hrvatskoj verziji ‘Sama mogu sve’ posebno izražena snaga žene koja se toj njegovoj samodopadnosti pomalo izruguje’, ispričala je Hana.

Kako ova magistra kompozicije i glazbene teorije od svojih glazbenih početaka razmišlja i komponira na engleskom, tako je i ova pjesma prvo dobila englesku verziju. Pjesma zrači pozitivom, a posebnu pažnju Hana je pridala i samom spotu:

‘Scene za spot i njihov redoslijed nacrtala sam na papiru, izradila lutkice, zatim s Pilot studijem razradila što je od toga moguće realizirati, te smo u hodu radili izmjene.’

Spotove pogledajte:Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime