Hajdukov Brazilac: Da zaigram za Hrvatsku? Bilo bi arogantno misliti o tome

Mnogi se pitaju može li krenuti stopama Da Silve ili Sammira

Hajdukov  Brazilac Jairo u razgovoru za RTL otkrio je što je dosad naučio od hrvatskih riječi, ali i mašta li o nastupu u hrvatskom dresu. Brazilac se u prvoj sezoni na Poljudu već bori za titulu najboljega strijelca lige.


“Naučio sam nekoliko riječi. Većinom ružne pa ih sada ne smijem reći. Ali znam reći ‘dobar dan, dobro jutro, druga’ – kada hoću da promijene stranu – ‘napadač, obrana'”, rekao je Jairo koji je ove sezone zabio 11 golova i tri ga dijele od titule najboljega strijelca.

Jairo je prije četiri godine šest mjeseci igrao pod Igorom Tudorom u PAOK-u, a od Hrvata dobro poznaje i Eduarda Da Silvu. Mnogi se pitaju može li krenuti stopama Da Silve ili Sammira, Brazilaca koji su kroz HNL došli i do hrvatskog dresa.

“Bolje poznajem Eduarda Da Silvu jer je najpoznatiji. Napravio je velike stvari i za klub, i za reprezentaciju. Ali njegov slučaj jedan je u milijun. Ne razmišljam o tome, Hrvatska ima sjajne igrače. Kada bih razmišljao o tome, bio bih arogantan”, skromno je poručio Jairo.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime