Hajduk: “STOP prevarantima, spriječimo izravno nanošenje štete klubu!”

HNK Hajduk je u kontaktu s nadležnim službama, a sve nelegalne oblike prodaje i proizvode možete prijaviti i vi putem maila prijave@hajduk.hr

U cilju zaštite imovine HNK Hajduk, u danima uoči, tijekom i nakon predstojećih poljudskih utakmica bit će pojačana kontrola svih prodajnih mjesta s navijačkim suvenirima (i online prodaja). HNK Hajduk sa svojom i ostalom ovlaštenom ponudom suvenira i sportske opreme zadovoljava sve potrebe navijača koje u velikom broju očekujemo i u srijedu u derbiju s Dinamom i u idućim dvobojima na Poljudu, pa stoga molimo sve za suradnju kako ne bismo pojedincima dopustili da izravno nanose veliku materijalnu štetu Hajduku.


HNK Hajduk ima korist isključivo od kontrolirane i legalne prodaje te smo prisiljeni poduzeti sve mjere kako bismo zaštitili svoju imovinu.

Ovom prigodom molimo sve navijače da Hajdukovu sportsku opremu i suvenire kupuju isključivo na ovlaštenim prodajnim mjestima, jer samo na taj način mogu biti sigurni da su kupili originalne proizvode i opremu te time izravno pomogli svojem Hajduku.

Svakom navijaču je cilj zaštita interesa HNK Hajduk te će učiniti sve kako bi se spriječila zlouporaba i nanošenje štete Klubu.

HNK Hajduk je u kontaktu s nadležnim službama, a sve nelegalne oblike prodaje i proizvode možete prijaviti i vi putem maila prijave@hajduk.hr.

Hvala.


Vaš HNK Hajduk.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime