Hajduk u 17. kolu HT Prve lige na Poljudu odmjerava snage s Istrom. Bijeli nisu imali mnogo vremena za tugovanje nakon četvrtfinalnog poraza u Kupu od Osijeka. Trener Siniša Oreščanin na teren je izveo sljedeću jedanaestoricu: Posavec, Juranović, Ismajli, Vučur, Fomitschow, Nejašmić, Palaversa, Caktaš, Jradi, Jairo, Gyurcso.

Hajduk je u utakmicu ušao agilnije, al bez većih prilika. Prva je obrambena intervencija bila Ismajlijeva ispred Fuentesa. Hajduk je pokušao zaprijetiti iz kornera, ali Vučurov je udarac glavom bio previsok. U 19. su minuti i Jradi i Caktaš propustili prilike zbog loše kontrole lopte. U 23. minuti Gyurcso je ubacio loptu u peterac, no Rubić je pravovremeno reaigrao ispred Jaira.

Deset minuta kasnije istra je zaprijetila, no Fuentesovu je loptu Ismajli izbacio iz peterca. I u 38. je isti igrač spasio Hajduk od opasne kontre, a u stopostotnoj bi se šansi opet našao Fuentes. Minutu kasnije Čondrić je intervenirao ispred Jaira, a u 40. je Hajduk imao najveću priliku poluvremena. Juranović je iz prve odlično vratio loptu na 10 metara, no Caktašev je slabašni udarac blokiran. S 0:0 i nimalo sjajnim dojmovima momčadi su otišle na poluvrijeme.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime