Hajduk II sutra gostuje na Šubićevcu: “Nećemo odstupati od svog načina igre”

Hajdukovci su prije četiri dana na svom stadionu izgubili od Dinama II

Nogometaši druge momčadi Bijelih nastavljaju s natjecanjem u Drugoj HNL. Igrači Siniše Oreščanina će sutra u četvrtom kolu s početkom u 17 sati na stadionu Šubićevac igrati protiv momčadi Šibenika. Hajdukovci su prije četiri dana na svom stadionu izgubili od Dinama II, ali naravno da izgubljen susret u ravnopravnoj bitci nije pokolebao igrače, a ni trenera Oreščanina koji smatra da je momčad na dobrom putu.


– Sigurno je da ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu i da ćemo poslije nekog vremena izgledati puno bolje. Ova mlada momčad u kojoj su igrali nogometaši koji imaju nepunih 18 ili 19 godina i to prvi put zajedno na glavnom travnjaku pred 2.000 gledatelja. Sigurno je da će biti uspona i padova tijekom prve godine igranja u drugoj ligi, ali ovo je projekt od kojeg će nakon nekog vremena Klub imati veliku korist. Bitno je da svi mladi igrači imaju podršku u radu i budućem razvoju. – rekao je strateg Hajduka II.

Šibenčani su nakon tri kola promijenili trenera i sigurno je da će sutrašnji protivnik druge momčadi Bijelih tražiti bodove, no hajdukovci neće odstupati od svog načina igre…

– Prošla su već tri kola, imamo sliku lige u kojoj se natječemo. Znamo da je Šibenik klub s dugom tradicijom i sigurno i grad i županija očekuju da se oni izdignu iz ove trenutne situacije. Promijenili su i trenera, tako da očekujemo pravu drugoligašku utakmicu protiv čvrstog i agresivnog domaćina koji želi osvojiti prve bodove i pomaknuti se sa začelja. Moramo koncentrirano ući u utakmicu i nastojati se oduprijeti njihovom početnom pritisku. Nakon toga cilj nam je nametnuti svoj način igre uz veći posjed. To je nešto na čemu ćemo ustrajati cijele sezone i cilj nam je iz dana u dan i iz susreta u susret biti sve bolji – zaključio je trener Oreščanin.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0