Grmoja: “Jedna od glavnih vijesti dana je nepostojeća rijeka Peruća”

"Umjesto da najure kompromitiranu ministricu, premijer i ostali članovi Vlade odlučili su je zaštiti"

Saborski zastupnik iz redova MOST-a, Nikola Grmoja, danas se na svom Facebooku osvrnuo na temu odgovornosti među političarima. Njegovu objavu pročitajte u nastavku:


Jedna od glavnih vijesti današnjega dana je pogreška u zahtjevu za opoziv ministrice Dalić u kojemu se spominje nepostojeća „rijeka Peruća“. Ovu sam pogrešku omaškom ja napravio dodajući tu točku naknadno na prvotni nacrt opoziva. Za to se ispričavam svim kolegama u oporbi, ali i kolegama iz kluba Mosta koji su podržali zahtjev za opoziv. Oni ne mogu i ne trebaju dijeliti odgovornost za moje pogreške.

Ali ovaj nevažni detalj treba nas sve podsjetiti kako je došlo vrijeme da svatko tko obnaša bilo koju političku funkciju prihvati odgovornost za svoje pogreške. Iza svake krive odluke stoji ime i prezime konkretne osobe. A cijela javnost zna tko stoji iza afere „savjetničke naknade“, tko je doveo i tko je cijelo vrijeme štitio Antu Ramljaka u marifetlucima u kojima je TEXO MANAGEMENTU, njegovoj bivšoj tvrtki, isplaćeno 12 milijuna kuna. Ime i prezime mozga i političkog zaštitnika operacije „savjetniče naknade“ je MARTINA DALIĆ.

Danas je taj slučaj dobio novu dimenziju jer je cjelokupna Vlada stala u obranu tog lešinarskog pothvata. Umjesto da najure kompromitiranu ministricu, premijer i ostali članovi Vlade odlučili su je zaštiti. Pametnome dosta!

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/nikolagrmojamost/posts/2054068311547308″ bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0