Gradu Makarska dodijeljeno 500 tisuća kuna za uređenje dječjeg igrališta OŠ Stjepana Ivičevića

Ukupna vrijednost projekta je 1.184.375 kuna

Odlukom Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU-a, koju potpisuje ministrica Gabrijela Žalac, od 16. listopada 2017. Gradu Makarska dodijeljeno je 500 tisuća kuna za projekt „Uređenje, rekonstrukcija i opremanje fiksnom opremom dječjeg igrališta OŠ Stjepana Ivičevića“. Ukupna vrijednost projekta je 1.184.375 kuna.


Projektnu prijavu pripremila je JU Makarska razvojna agencija MARA i prijavila na „Program podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u osnovnim i srednjim školama“ kojeg je raspisalo MRRFEU.

Idejno rješenje projekta izradio je projektant Goran Juričić ispred ureda Arhitektonika d.o.o., a provodit će se preko gradskog UO za društvene djelatnosti ispred kojeg će koordinirati savjetnica Marina Andačić Krivić.

Planirani zahvat će po završetku planiranih aktivnosti biti u funkciji za sve korisnike OŠ Stjepana Ivičevića, ali i djece koja žive u djelu grada gdje se škola nalazi. Po završetku planiranih aktivnosti igralište će udovoljiti svim standardima školskih igrališta, osobito onim sigurnosnim što je u konačnici i najvažnije za sve korisnike.

Predmetni projekt još je jedna u nizu aktivnosti koje Grad Makarska poduzima s ciljem poboljšanja uvjeta u osnovnim školama.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0