Gradonačelnica Siska odgovorila Horvatu: “Kako drugačije objasniti podmuklu izjavu podmuklog ministra?”

"Pokušaji da se lažima i podmuklim podvalama opravda zapanjujuća zloća i nepripremljenost Zakona o obnovi potresom pogođenih područja su prezira vrijedni i smiješni"


Sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček oštro je demantirala današnju izjavu ministra graditeljstva Darka Horvata.


Opovrgnula je tvrdnje ministra kako je uvela prirez u sredinu u kojoj se on možda nije trebao plaćati. Poručila je kako su se vladajući pogubili te zaključila kako ministar ne zna gotovo ništa o poreznom sustavu, piše Dnevnik.hr.

Njezinu reakciju prenosimo u cijelosti:

“Vladajuća ekipa se poprilično pogubila! Kako drugačije objasniti podmuklu izjavu podmuklog ministra Darka Horvata da sam ja “uvela prirez” u jednu sredinu koji se možda nije trebao plaćati???

Od kako sam gradonačelnica, dakle od lipnja 2013., Sisak ima isti, identični prirez koji je uveden davno za vrijeme HDZ-ove vlasti u Sisku i niti sam ga uvodila, niti povećavala niti utjecala na njegov iznos!

Potpuno je nerazumljivo kako ministar u hrvatskoj Vladi ne zna gotovo ništa o poreznom sustavu koji vrijedi u Republici Hrvatskoj. Prirez nema nikakve veze sa stupnjem razvijenosti, koji je tek prije nekoliko godina počeolo računati Ministarstvo regionalnog razvoja.Pokušaji da se lažima i podmuklim podvalama opravda zapanjujuća zloća i nepripremljenost Zakona o obnovi potresom pogođenih područja su prezira vrijedni i smiješni. Pozivam vlastodršce da se saberu jer je situacija dramatična stradalnicima koji rješenja nakon potresa trebaju odmah i sada!”, poručila je sisačka gradonačelnica za DNEVNIK.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime