GRAĐANI UŽASNUTI: Pobjegao sa psihijatrije i prijetio ljudima na ulici. Upućivao prijetnje na vjerskoj osnovi

Koristeći božje ime, iz jedne od vjera, slao prijeteće poruke


Nakon što je danas popodne mahao škarama i prijetio prolaznicima, brzom intervencijom policije na pulskim Giardinima uhićen je stanovnik Poreča koji već otprije ima podeblji dosje.


Radi se o osobi koja je kazneno kažnjavana u Sloveniji, a protiv nje se i ovdje vodi nekoliko postupaka, uglavnom zbog sličnih incidenata i napada na policajce.

Kako neslužbeno saznaje Glas Istre, muškarac je u centru Pule građanima koji su se u tom trenutku našli u njegovom okruženju upućivao prijetnje na vjerskoj osnovi. Inače je recidivist, a zanimljivo je i indikativno kako je relativno nedavno promijenio identitet, odnosno ime i prezime te vjeru.

Prema informacijama spomenutog portala, danas je pobjegao s pulske psihijatrije gdje je boravio određeno vrijeme. Malo nakon toga na Giardinima je, koristeći božje ime, iz jedne od vjera, slao prijeteće poruke.

Po svemu sudeći riječ je o osobi već poznatoj policiji i sklonoj incidentima, koje temelji na pripadnosti određenoj vjeri.

S više strana dobili smo uvjeravanja da je njegovo ponašanje izolirani incident koji nema veze ni s jednom od religija prisutnih u Istri, prenosi Glas Istre.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
4
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime