Splitska grupa Euforia u svojih je prvih 10 godina postajanja odradila je stotine nastupa, bilo samostalnih ili onih na kojima su pratili poznata estradna imena, a ovih je dana objavila i svoj autorski prvijenac.

Radi se o bendu koji je inače matični sastav Petre Roško, simpatične Solinjanke koja je pozornost na sebe skrenula sjajnim nastupom na ovogodišnjem Voiceu. Petra je u ovom slučaju prateći vokal jer je glavnu melodiju pjesme „Gorim za tobom“ svojim „bebekovskim“ glasom interpretirao Božo Piteša, gitarist, pjevač, a ujedno i osnivač Euforije.

Iza skladbe pak stoji Miki Nopling, autor glazbe i stihova, a svestrani umjetnik usto je režirao i spot koji je sniman na lokacijama u Splitu.

– Jako sam zadovoljan pjesmom i spotom, posebno se moram zahvalit Mikiju koji je odradio veliki dio posla, Marsellu Benzonu koji je temu pjesme odsvirao na buzukiju te Ivani Orlić, inače pjevačici, koja se u našem sportu odlično snašla i kao glumica – kazao je Piteša.

Uz spomenute Ivanu, Petru i Božu u spotu se pojavljuju ostali članove Euforije, a zasad su dobili mnoštvo pohvala za svoj prvijenac.
Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime