Svestrana splitska umjetnica koja je obilježila 2019. godinu, jednako odlučno krenula je u 2020.

VEZANI SADRŽAJ:

Ana Uršula Najev je 22-godišnja studentica splitske Akademije za glumu. Radi se o mladoj i perspektivnoj glumici i pjevačici, koja je sve samo ne jedna obična 22-godišnjakinja.

Uz brojne uloge u kazališnim predstavama u kojima oduševljava i publiku i kritiku, nije zanemarila ni glazbenu karijeru. Povodom Valentinova, ove subote 15. veljače, s početkom u 20 sati, u Hvarskom kazalištu će održati koncert pod nazivom “The power of love”. Hvarska publika će imati priliku uživati u bezvremenskim hitovima Olivera, Arsena, Tereze, Celine Dion, Whitney Houston i brojnih drugih glazbenika.

Povodom subotnjeg koncerta Ana je izjavila:

– Neopisivo me raduje velik interes za sutrašnji koncert. Srce mi je puno i sigurna sam da će ovo biti šlag na kraju vrlo radnog i intenzivnog tjedna. Stoga s veseljem pozivam sve ljude željne dobre glazbe i topline u srcima da nam se pridruže u čaroliji u kojoj ćemo dijeliti ljubav, jer – ljubav je jedina stvar na svijetu koja se dijeljenjem umnožava – rekla je Ana uoči koncerta.

Rezervirajte karte

Početak koncerta je u subotu u 20 sati, a ulaznice se po cijeni od 60 kuna mogu rezervirati na 091/795 7260 ili kupiti na blagajni kazališta sat vremena prije početka.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime