Tijekom saborske rasprave umalo je došlo do fizičkog obračuna između zastupnika Željka Glasnovića i HSS-ovca Željka Lenarta.

Željko Glasnović govorio je o komunizmu, SKOJ-evcima, SKH-u,a onda mu se na meti našao Željko Lenart iz HSS-a nakon što mu je nešto dobacio.

”Slušaj, majmune jedan… Nemoj sr*t, majmune jedan, ti si govno jedno”, vikao je Glasnović došavši do klupe u kojoj sjedi Lenart, a par sati kasnije na Facebooku je objasnio zašto je burno reagirao. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Bio sam dijete kad je moja obitelj, kao i mnoge hrvatske obitelji nakon 1945., bila prisiljena bježati od beznađa i spašavati život izvan svoga doma i Domovine. Kao i mnogi drugi Hrvati, članovi moje obitelji završavali su u masovnim grobnicama, na križnim putevima i u kazamatima. Oduzeti su im svi posjedi i imovina koju su generacijama, teškim radom stjecali. Mojemu djedu, kao hranitelju obitelji, nakon 10 godina robije u KPD Zenica, osim imovine, oduzeta su i sva građanska prava, uključujući pravo na rad. Križni put, zatvaranja i razne druge torture doživjele su i moja baka, majka i tete.

A 1991., kad je trebalo spašavati ovaj Hrvatski narod i Domovinu od istog agresora, moj brat i ja vratili smo se iz svoje udobnosti braniti ovaj narod, ne žaleći svoje živote. Brat je prošao 15 mjeseci nezamislivih tortura u četničkom zarobljeništvu gdje su mu bušili koljena s bušilicom, bez uha, bez kože na leđima…

A pitanje za dvojnika Stane Dolenca iz HSS-a koji bezočno diže svoju bezvratu masnu glavu u Saboru: gdje je bio kad se branila Domovina i narod (kažu da je, kao i svaki miš, pobjegao u mišju rupu)? Zašto se priključio crvenoj opciji koja je, uz hrvatski narod, pobila i prvake HSS-a, zatvarala Radićevu ženu, uništila Hrvatsko selo…?DRAGI HRVATSKI DOMOLJUBI, ŠIRITE ISTINU O HRVATSKOJ POVIJESTI. ISTINA JE KAO LAV – PUSTI GA ON ĆE NAĆI SVOJ PUT.”9 KOMENTARI

 1. Kad je Glasnoviću bilo dobro u Kanadi zašto se je vratio u Hrvatsku.On je najobičniji jadnik a to dokazuje njegov rječnik i vidi se da je puno tamo naučio.Ovdje ima svaki mjesec 20000 kuna, a u Kanadi bi mogao samo čistiti ulice.Dok je ovakvih koji su “morali”otići u svijet jadi smo svi koji smo ostali u Hrvatskoj čitav život!!!!!!

 2. Ovi su najači nitko ih nije zvao niti trebao to šta su njegovi morali otići vjerojatno je postojao razlog sada su mu svi krivi moji nit sa materine nit očeve strane nit su morali bježati niti ih je tko ugrožava gledaj svoja posla i nitko te neće dirati njegovi biće imali jezičinu kao i on nije ni čudo da su završili u argentini

 3. Glasnović je nas Hrvate iz Herceg-Bosne najviše prevario. Neka ga sad u Sabor izaberu Purgeri.

  Nesuvisla moć nepostojeće inteligencije.

  Koja je razlika između negovog čmarnog voše Hasanbegovića i Mesića?
  Samo u ulošcima. Jedni kapaju na Tita, a drugi na Pavelića.

  Dvojajčani blizanci.

 4. Nesuvislo blebetalo na štetu onih koji su mu vjerovali i u Sabor svojim glasovima poslali.

  On predstavni Hrvata Herceg-Bosne ide u kod Hamas prijetiti državi Izraleu. Imamo mi malo neprijatelja u BiH pa nam za neprijatelja trebaju još i Židovi a prijatelji naše glavosječe u zadnjem ratu. A tek posjeta u neonacistima u Njemačkoj i to u funkciji zastupnika Sabora i opet u naše ime Hrvata Herceg-Bosne.

  Isto “đubrivo” kao Mesić. Samo što se jedan te istim idiotizmom zaklinje u Pavelića, a drugi u Tita. A oba su pjevali i partizanske i ustaške.

  Pljuc.

 5. Vi koji neznate što znaci biti čovjek i imati svoje ” Ja” možete samo brbljati i pisati što hoćete. Glasnović je jedan pošten i pravedan čovjek,koji znade govoriti istinu ,a vas ta istina smeta.On se borio za Hrvatsku i u tome je uspio,zato On ima pravo da govori ono što je istina. Neka pati koga smeta!
  Luka iz Kanade

 6. Pa čovjk ne može vjerovat kada čita ove komentare. Tako primitivno i s nevjerojatnom mržnjom prema jednom izuzetnom, čovjeku, branitelju, domoljubu, generalu HV-a, poštenom saborskom zastupniku i mudrom čovjeku. Vidim da se ta partizansko-boljševičko-četničko-masonska yugožgadija ohrabrila pa udara, grize i ujeda gdje god stigne. No neće, ako Bog dade, još dugo. Uvjeren sam da su to sve oni fašistički gadovi Ostoje Rankovića koji su po njegovom nalogu nacrtali jedan od svoja dva najdraža simbola i znaka, fašističko-masonsku svastiku. Čim oslobodimo Hrvatsku od te fašističkoboljševičke gamadi, propjevat će Ostoja i o tome.
  Generale Glasnoviću, hvala Vam za sve što ste učinili i što činite za našu domovinu Hrvatsku. Hvala Vama, Vašem bratu, Vašim roditeljima i cijeloj obitelji Glasnović. Dobri Bog vas sve skupa blagoslovio i sačuvao.
  Za Boga, dom i Hrvatsku !
  Spremni umrijeti !

 7. Lukas – Kao prvo, sramotno je i nedostojno ovakvo ponašanje jednog saborskog zastupnika i generala. Kao drugo, Glasnović se malo poslužio neistinama i lažima. Kaže da mu je obitelj morala otići iz domovine nakon 45. godine spašavajući život. Laž! Obitelj mu je otišla u Kanadu tek 62. godine. Kaže da su komunisti pobili prvake HSS-a i zatvarala Radićevu ženu. Laž! Niti su ubili prvake HSS-a, niti su zatvarali Radićevu ženu. Radićevu ženu ne samo da komunisti nisu zatvarali, nego nikada nije bila ni na saslušanju. Kao treće, sasvim je legitimno pitanje upućeno Lenartu gdje je bio 91. godine. No ne pada mu na pamet to isto pitanje postaviti jednom Hasanbegoviću s kojim dijeli saborsku kancelariju. Eto licemjerja i dvostrukih kriterija od strane Glasnovića. Naravno, svakako me možeš demantirati, no nekako sumnjam u to.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime