GI NAPRID PLOKITE NAPRID SIROMAŠNA: “Nadamo se da ćemo bolje proći od stanovnika Gajeve”

Nakon što smo objavili članak nezadovoljnih stanara Gajeve, reagirali su iz GI Naprid Plokite naprid Siromašna


Oko Božića građevinska tvrtka “Cestar” parkirala je mini bager kraj ulaza u Đakovačku, da zaklanja pogled vozačima pri izlasku u Vinkovačku. Rade vrlo sporo i ne drže se projekta, pa prepravljaju – požalili su se danas iz Građanske inicijative “Naprid Siromašna četvrt” te su nastavili:


– Stavili su ogradu ispred koje ljudi parkiraju, pa ne može proći kamion Čistoće” – kazali su nakon objave našeg članka o radovima ceste u Gajevoj ulici na splitskom Spinutu.

RIJETKO VIĐEN PRIZOR: U Gajevoj bilo parkirano auto dok su asfaltirali, radnici taj dio – preskočili

Osim toga, naglašavaju da je danas poslijepodne stigao stroj za asfaltiranje u spomenutu ulici. Ali prema viđenim fotografijama koje su portalu Dalmacija Danas poslali čitatelji Gajeve ulice, stanovnici ove splitske ulice strepe da će i oni proći isti scenarij uređenja ulice.

PROBLEMI U ĐAKOVAČKOJ U SPLITU: “Kaos su stvorili neodgovorni pojedinci, a ne radnici”– Vjerujemo da ćemo biti bolje sreće od stanovnika Gajeve glede kvalitete asfaltiranja, a stanovnike Đakovačke i dijela Vinkovačke koji imaju parking u blizini radova molimo za još malo strpljenja – kazao je za Dalmaciju Danas Denis Pejković iz GI “Naprid Plokite naprid Siromašna”.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime