Svatko od nas kad-tad se našao u prilici da lista oglase za posao, bilo u svrhu zaposlenja ili da vidi što se na tržištu rada nudi. Rijetko tko od nas je naišao na oglas kakav je danas postao viralan. Naime, Grad Dubrovnik je datuma 08.11. raspisao natječaj za kuvaricu kave. Da dobro ste pročitali, ni manje ni više nego kuvaaricu kave.

Konkretno, Privremena pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika raspisala je natječaj za radno mjesto kuharice kave, a uvjeti su, uz punoljetnost i hrvatsko državljanstvo, srednja stručna sprema turističke i ugostiteljske ili tehničke struke te najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Zanimljiviji dio je svakako ovaj: Radnim iskustvom na odgovarajućim poslovima razumijeva se radno iskustvo (služba u upravnim tijelima jedinica lokalne ili područne (regionalne) samouprave, državna služba, javna služba, radni odnos kod privatnog poslodavca, samostalno obavljanje profesionalne djelatnosti ili obavljanje poslova u međunarodnim organizacijama) ostvareno na poslovima navedenog stupnja obrazovanja (stručne spreme) i struke.

Mislite da je to sve? Kandidatkinje ili kandidati će biti podvrgnuti “provjeri znanja i sposobnosti putem pisanog testa iz općeg znanja”. Bruto plaća je 5625 kuna.

Oglas možete vidjeti OVDJE.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0