Gastronomska manifestacija “Okusi i oblici meda” ovaj petak u Kučinama

Sajam je moguće razgledati od 19 sati, dok će gastronomski i zabavni dio programa započeti u 21 sat

U organizaciji TZ grada Solina u suradnji OPG Roguljić, Udrugom pčelara Ružmarin iz Splita i MO Kučine ovaj petak, 28.srpnja, od 21 do 24 sata u Domu kulture u Kučinama održat će se gastronomska manifestacija “Okusi i oblici meda”.


Program manifestacije obuhvaća sajam pčelinjih proizvoda, pčelarske opreme i alata udruge Ružmarin, čiji su članovi većinom iz Kučina, te gastronomski i zabavni dio programa. Na sajmu će biti prezentirani i moći se kupiti suveniri od meda (voštane figure, med, medica, kozmetika od meda itd).

U gastronomskom dijelu programa posjetitelji će moći kušati jela i slatko od meda, poput bakalara s medom, tradicionalnog kučinskog soparnika (s grožđicama i medom), medenjake te tjesteninu na bazi bosiljka i meda. U zabavnom dijelu programa, posjetitelji će moći zaplesati uz plesni studio Fontana.

Sajam je moguće razgledati od 19 sati, dok će gastronomski i zabavni dio programa započeti u 21 sat.

Orgaizatori su osigurali besplatan prijevoz autobusom iz Solina u 19 sati (parking Glorijet) do Kučina, sa zaustavljanjem u Mravincima (ispred Doma kulture) u 19:20, te povratak u 24 sata.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0