FUTSAL: Polufinale “Makarane 2019” izborili Hercegovina&Hotel Park, Vila Bili, SS Bagušić&Good Life i CB Faraon

Iza nas su četiri jake i do kraja neizvjesne utakmice


Tijekom četvrtka u Makarskoj su odigrane utakmice četvrfinala malonogometnog turnira “Makarana 2019”.


Momčadi Hercegovina&Hotel Park, Vila Bili, SS Bagušić&Good Life i CB Faraon su izborile polufinale koje je na rasporedu u petak od 18h!

U prvoj utakmici dana raspoloženi Ante Čorluka, Blago Gašpar, te na vratima izvrsni Andrijano Dujmović su pokazali svoje futsal vještine te se plasirali u polufinale.

U drugoj utakmici dana taktički rat Vile Bili< i GAK Šibenik. U regularnom dijelu bilo je 2:2 u šestercima, bilo je precizno svih šest izvođaća te se pristupilo raspucavanju, nakon čega je branitelj naslova prošao u polufinale!

Treća utakmica dana je dala oslabljeni SS Bagušić kontra jedine domaće ekipe Kala bar. Makarani su dobro izgledali, u obrani odoljevali napadima Hercegovaca, a iz kontranapada tražili svoju šansu. Nažalost nisu je dočekali, nakon ozljede Zora ostali su kratke klupe i nisu izdržali pritisak.Nakon ispadanja u četvrtfinalu finalu Kutije šibica, Bagušić u petak stiže u punom sastavu i u ovom trenutku izgleda kao glavni kandidat za titulu!

Ekipa iz Imotskog Topli dom koja je u 1/8 finala izbacila glavnog favorita turnira, ekipu Maraska&Makarska Touristik danas nije bila raspoložena, falilo je snage i želje, kao da su izdušili u slavlju dan ranije. To su iskoristili igrači CB Faraon i zasluženo u svom premijernom nastupu na Makarani izborili polufinale kontra branitelja naslova!

ČETVRTAK, 26.12 (rezultati)

18:00 PSK JAKO SPORT – HERCEGOVINA& HOTEL PARK 2:4
19:00 VILA BILI – GAK ŠIBENIK 2:2(6:5)
20:00 KALA BAR – SS BAGUŠIĆ&GOOD LIFE 2:4
21:00 CB FARAON – TOPLI DOM 3:1

Program u petak starta u 15h sa mini Makaranom. Prva utskmica polufinala glavnog turnira je u 18h a druga u 20h! U pauzi između dvije utakmice publiku će zabavljati natjecatelji Penalty cupa.

PETAK 27.12 (raspored)

18:00 SS BAGUŠIĆ&GOOD LIFE – HERCEGOVINA&HOTEL PARK
19:00 PENALTY CUP
20:00 VILA BILI – CB FARAON

Cijena dnevne ulaznice: 20 kuna

Napomena: Svi gledatelji koji u petak kupe ulaznicu automatski sudjeluju u nagradnoj igri. Dobitnici se izvlače na poluvremenu druge polufinalne utakmice.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime