FAN-ZONA NA ZVONČACU “Organizator kaže da ima sve dozvole od stožera i da poštuje epidemiološke mjere”

Stolovi su na odgovarajućoj udaljenosti, a na ulazu su dezinfekcijska sredstva

Pridržavanje epidemioloških mjera je nužno, a pravi test bit će navijanje u “fan zonama” tijekom Eura.


Reporterke HRT-a javile su se u središnji Dnevnik iz fan-zona u Splitu i Zagrebu.

Split je poznat po vatrenom navijanju, no pridržavanje epidemioloških mjera je nužno.

– Na Zvončacu splitska je fan-zona za praćenje Europskog nogometnog prvenstva. Organizator kaže da ima sve dozvole od stožera i da poštuje epidemiološke mjere, stolovi su na odgovarajućoj udaljenosti, a na ulazu su dezinfekcijska sredstva – javila je u Dnevniku Mariola Milardović.

– No danas ne igra Hrvatska pa je malo posjetitelja. Pitanje je što će biti sutra kad Hrvatska da gol i krene navijačka euforija koja je idealna za prenošenje virusa. Tada stvarno treba poštovati sve epidemiološke mjere – dodala je.

– Ne smije se zaboraviti da i dalje imamo COVID pacijente na bolničkom liječenju, i dalje imamo pacijente na respiratoru, među njima ima i mlađih i onih koji su zaraženi indijskim sojem – izvijestila je Milardović te naglasila kako je na splitskom području i dalje premali postotak cijepljenih.


– Već više od godine dana igramo životnu utakmicu s COVID-om, posljednjih mjeseci ide nam odlično. Nemojte da si sada, kada smo nadomak cilja, zabijemo autogol i ispadnemo iz finala. Navijati se može sa srcem, ali treba s razumom i odgovorno – naglasila je Milardović.Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
3
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
2

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime