FRCAJU ASEVI Pizzeriju Mamićevog kuma zasuli negativnim komentarima

"Nema dobar video nadzor i sad smo zakinuti za dobar video", samo je jedan od brojnih osvrta na Facebooku

Sigurno i vrapci na grani znaju za jučerašnje nokautiranje Zdravka Mamića u Bolu na Braču. Naime, Mamić je jučer došao u Bol proslaviti rođendan brata Stojka kod kuma Ivana Ivančića Bose. Ivančić je vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata u Bolu, kao što su Auro, Varadero, Vussio, hotela Kaštil i na koncu pizzerije Topolino ispred koje se dogodio jučerašnji napad na Mamića.


Jedan detalj prilikom bježanja napadača upao je svima u oko, a posebice ne obožavateljima lika i djela Zdravka Mamića. To je detalj u kojem bolski Materazzi, pokušava srušiti napadača podapinjanjem noge, doduše bezuspješno, prilikom bijega. Ovakav pothvat konobara pizzerije Topolino izazvao je bijes kod ljudi koji nisu impresionirani likom i djelom Zdravka Mamića. Tijekom dana Topolino je na Facebooku i na TripAdvisoru počeo dobivati negativne ocjene, a kako sada stvari stoje godinu bi mogao završiti nedovoljnom ocjenom.

U trenutku pisanja ovog teksta samo na Facebooku je bilo preko 400 negativnih, a neke od osvrta možete pronaći OVDJE ili i sami ocijeniti uslugu cijenjene pizzerije.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0