Forum mladih SDP-a Split: “Neka živi vaša i naša šarena štorija”

"S vama smo bili kad je bilo najteže, a sa vama ćemo biti i u budućnosti kada će, nadamo se, stvari biti puno lakše, a okruženje tolerantnije na različitosti"

Ususret splitskog Pride-a i Pride Week-a, Forum mladih SDP-a poslao je pismo podrške LGBT zajednici. Njihovo pismo prenosimo autentično i u cijelosti:


Drage Splićanke, dragi Splićani, dragi pederi, lezbe, homići, gayevi, bipsići, transrodne osobe,…,  drage SUGRAĐANKE i SUGRAĐANI.

Kao  i  svaki put do sad, želimo vam ovim pismom iskazati  punu podršku u vašoj borbi za prava koja vam pripadaju. U vrijeme kada se primitivizam i kršenje ljudskih prava ponovo vraćaju na scenu, u vrijeme kada se, nažalost, ponovo nameću neke vrijednosti sa ruba civilizacije i pameti, vaša borba ne prestaje. Treba biti hrabar  i suprotstaviti se toj nemani  zadrtosti  i primitivizma i na tome vam jedno veliko „BRAVO“!

 S vama smo bili kad je bilo najteže, a sa vama ćemo biti i u budućnosti kada će, nadamo se, stvari biti puno lakše, a okruženje tolerantnije na različitosti. Želimo vam da ustrajete u borbi, želimo vam da, kako kaže jedna uzrećica „budete realisti i tražite nemoguće“ i da jednog dana to nemoguće  postane  moguće.

Vidimo se u subotu, 24.06. u 17:00!

Neka živi vaša i naša šarena štorija!


Vaš Forum mladih SDP Split Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0