Jutros, 04. rujna oko 2:20 sati na području Sinja, cesta D1, policijski službenici su uočili da je vozač osobnog vozila Renault prošao kroz crveno svjetlo.

U cilju sankcioniranja uočenog prekršaja, policijski službenici su, koristeći zvučne i svjetlosne signale pokušali zaustaviti vozilo, na što se vozač oglušio i nastavio vožnju povećavajući brzinu.

Vozilo se kretalo nekontrolirano, te je vozač prelazio iz desne u lijevu prometnu traku. Policijski službenici su poduzimali mjere u cilju zaustavljanja vozila, ali u jednom trenutku vozač osobnog vozila započeo je pretjecanje službenog vozila, te ga je pokušao izgurati s ceste.

Policijski službenici su nastavili vožnju, te su nedugo zatim u mjestu Koljane uočili da je vozilo sletjelo izvan kolnika na nepregledan i nepristupačan teren obrastao šumom, te dvije osobe koje su pobjegle iz vozila i udaljile se u pravcu šume. U tijeku je pretraga terena u cilju pronalaska osoba koje su pobjegle s mjesta prometne nezgode. Na mjestu događaja obavit će se očevid.

Policijski službenici su obavljenim provjerama utvrdili da je vozilo otuđeno jučer tijekom večeri na području Imotskog. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

 1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime