Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović bio je dio završnice Favbet gradskih liga. Tamo se Hrgović s Aljošom Asanovićem, MMA borcem Zelgom Galešićem i kick boksačem Mladenom Kujundžićem natjecao u tri discipline. Prvo su pucali penale, zatim su se natjecali u stolnom nogometu, a potom i u udaranju boksačke kruške koja mjeri udarac, piše Index.

Između obaveza Hrgović je našao vremena za izjave. Otkrio je datum svoje sljedeće borbe i poslao poruku Dillianu Whyteu, top pet teškašu svijeta kojeg u budućnosti čeka borba za WBC naslov. Whyte je nedavno za Novu TV rekao kako bi volio doći u Hrvatsku i pobijediti Hrgovića.

“Puno sam bolji boksač od njega”

“Whyte bi za mene bio jackpot, on je među top pet teškaša svijeta trenutačno. Ipak, nikad ne bi prihvatio borbu protiv mene, ja sam mu rizik. Blizu je borbe za svjetsku titulu i poraz od mene bi ga bacio natrag. Popularniji je od mene i bolje rangiran, ali boksački, Whyte nije moja klasa. Nije amaterski mogao biti ni prvak Engleske, a ja imam olimpijsku medalju, bio sam europski prvak i puno sam bolji boksač od njega. Bio bih jako sretan da se taj meč dogovori”, rekao je Hrgović u razgovoru za RTL.

Hrgović će sljedeću borbu imati 26. rujna u SAD-u, ali još nije poznato ime protivnika niti mjesto priredbe. U igri su, kaže, petorica Amerikanaca, top 15-20 na svijetu, a spomenuo je imena Geralda Washingtona i Jermainea Franklina, piše Index.

To će mu biti 11 borba u profesionalnoj karijeri, a do sada je pobijedio u svih 10 mečeva.1 KOMENTAR

  1. POŠTOVANI HRGOVIĆU,NEMOJ SE PRECIJENITI,JER SVI TAKVI,KOJI SE TAKMIČE U TOM PODRUČJU SPOTRA SE PRIPREMAJU, JER IM JE TO I GLAVNI ŽIVOTNI CILJ DA POSTANU NETKO I NEŠTO.NE ODRIČEM JA TEBI TVOJU SPOSBNOST NITI JE UMANJUJEM ,NITI U NJU SUMNJAM NI MILIMETRA ,I VOLIO BIH DA TI BUDEŠ MOJ PRVAK,ALI TO ĆE SAMO OD TEBE ZAVISITI!!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime