Tradicionalno, već 19 godina za redom Marina Frapa Resort Rogoznica u srpnju održava prestižni izbor ljepote Miss Adriatic Europe. Tako i ovoga petka svi posjetitelji najljepše hrvatske marine su mogli uživati u izboru ljepote koji je bio popraćen bogatim zabavnim programom.

Šesnaest predivnih djevojaka koje dolaze iz svih djelova Europe su se natjecale za prestižnu titulu najljepše. Stručni žiri je ovogodišnji izbor ljepote obilježio sa dodjelom čak osam nagrada.

Prema izboru stručnoga žirija titulu Miss Frape je odnijela Ela Marinić koja dolazi iz Splita, za Miss simpatičnosti je izabrana Marija Sačmarovska iz Makedonije dok je titulu Miss elegancije osvojila Paula Srdarev iz Vodica.

Žiri je odlučio ove godine dodijeliti dvije nagrade zza Miss fotogeničnosti – jedna po izboru stručnoga žirija a druga po izboru samih fotografa. Titulu Miss fotogeničnosti prema izboru stručnoga žirija osvojila je Dijana Radojčić iz Srbije, dok je titulu Miss fotogeničnosti prema izboru fotografa osvojila Kacey Coleen, podrijetlom filipinka sa londonskom adresom.

Titulu druge pratilje ponosno je odnijela MariaMikaela Valcheva iz Bugarske dok je tiulu prve pratilje osvojila Ela Dostić iz Crne Gore.

Titulu Miss Adriatic Europe 2019 ove godine ponosno nosi Kristina Babić koja dolazi iz Srbije. Glavnu nagradu pobjednici u ime Marine Frapa je uručila poznata glazbenica Paula Jusić.

Natjecateljice su imale priliku predstaviti se publici u Marini Frapa i stručnome žiriju u četiri izlaza, a kreacije su osigurali: Blanc du Nil, Imal Store, Lorena de Mark fashion i kreatorica Gordana Radić.

Ovaj prestižni izbor ljepote je dodatno obogaćen brojnim glazbenim i plesnim točkama. Nezaobilazno je istaknuti impresivne plesne točke i fire show poznate plesačice koja je i nastupila na ovogodišnjoj Ultri u Splitu- Polina Mytko te upečatljive glazbene izvedbe sljedećih glazbenika: Đana Smajo, Albina Grčić, Kornelija Petak, Mile Perkov te Paula i Đelo Jusić Jr.

Marina Frapa Resort Rogoznica je organizirala 19. po redu Miss Adriatic Europe u suradnji sa vlasnikom licence Miss Adriatic Ivicom Jurišićem te dugogodišnjom direktoricom izbora ljepote te bivšom Miss Adriatic Europe 2013 Sarom Mitić.

Cijeli program večeri su vodili cijenjeni voditelji Kristina Lumbar i Denis Šabić.