Dvije godine prošle su od smrti Olivera Dragojevića, a njemu u čast u Vela Luci se održavaju koncerti. Tako su sinoć publiku zabavljali Petar Grašo i Nina Badrić, Oliverovi Dupini.

Prigodnim riječima načelnica je pozdravila prisutne i obitelj Dragojević.

Koncert “Evo mene među moje” započinje pjesmom “Dobar dan” u izvedbi svih mladih pjevača.

Matija Cvek je prvi pjevač koji izvodi samostalno pjesmu pod imenom “Dobro jutro tugo”.

Ante Gelo najavio je nekolicinu mladih pjevača koji su uslijedili s bezvremenskim hitovima.Redom: Alen Đuras (Pismo moja), Vinko Čemeraš (A šta drugo mogu), Mia Dimšić (Jubav moja), Jure Brkljača (Nisam te zaslužio), Josip Palameta (Picaferaj).

Mladi pjevači izvukli su mahom Velolučane na ulice, ima ljudi iz okolnih mjesta, a ima i stranaca. Kao hipnotizirani, postrojeni su uz obalu velolučke vale gledajući u veliki video zid.

Albina Grčić pjesmom “Lipa moja” potvrđuje smisao ovog koncerta mladih. Ovu pjesmu Oliver je pjevao iako je izvorno od dosta mlađeg mu kolege Zlatana Stipišića Gibonnija. Oliver je ustrajao u suradnji s mladima, nadamo se da nije izuzetak.

Nela Đinđić otpjevala je jednu od nježnijih pjesama “Prije sna”.

Niz pjesama “Što to bješe ljubav”, “Kad mi dođeš ti” i “Tko sam ja da ti sudim” raspjevao je raštrkanu publiku diljem luške rive.

Petra Oreč i Dino Jelusić zapalili su prisutne na pijaci pjesmom “Što učinila si ti”.

Sabrina Hebiri u suzama je otpjevala Ključ života. Emocije ovih dana “pucaju” sve, a kako neće Sabrinu koja je trudna…

Da sve nježne riječi svijeta odjeknu cilim zaljevom, pobrinuo se emotivni glas Alena Đurasa Molitvom za Magdalenu. U svakoj od tih nježnih riječi pronašli smo najvećega, onoga koji bi mogao sam odraditi sve, cijeli koncert.

Za kraj su svi mladi na pozornici pjevali Cesaricu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime