Kao u utorak, hrvatski predstavnik Roko Blažević otvorio je druge probe od preostalih natjecatelja drugog polufinala Eurosonga 2019. Imao je puno širokih kadrova pozornice, a sam nastup se nije puno mijenjao, osim što su komentatori primijetili da nije bilo dvojice anđela na LED-ekranima pri kraju nastupa.

Nakon prve probe mediji su pažnju usmjerili na Roka, a u Delegaciji za Jutarnji list potvrđuju da je interes za intervjuima s Rokom, plesačima i Jacquesom iznimno velik:

– U dva sata – Roko je i danas i u utorak (prva proba) imao sigurno po 20 – 30 intervjua, što kraćih, što dužih, od bloggera, novinara tiskanih medija do dakako društvenih mreža. Od Malte do evo talijanskih radio postaja i azerbajdžanske televizije!’

“Izniman nastup, vokal bez mane”

ESC Fan Tv na svom Youtube kanalu prenosi:

“Jako dobro, zadivljujuće, dapače. Nevjerojatan glas za nekog tko ima samo 19 godina! S druge strane, vrlo je scenski uvjerljiva priča – nešto poput prelaska iz pakla u raj… I iako se mislilo na početku da nema šanse za prolaz u finale, sada se pokazalo da je riječ o vrlo čvrstom kandidatu za finale.”

Wiwibloggs pišu ‘Hrvatska s Rokom nevjerojatno izgleda kao kandidat za finale… Druga je proba vokalno polirana i Hrvatska je nastup koji se definitivno gleda u četvrtak!”

Escxtra ističu Rokova proba je bila izniman nastup s vokalima bez mane, koji prenosi snažne osjećaje.”

Novinari i obožavatelji su i nakon ove probe imali prilike vidjeti i čuti Roka i plesače Endija i Diega uživo na konferenciji za medije, na kojoj je Roko priznao kako je zadovoljan drugom probom, više no prvom, priznao kako se u slobodno vrijeme opušta uz video igrice, a Endi je nadodao:

“Osjećamo se izvrsno, osjećamo se kao da smo doma.”

Diego, plesač rodom iz Brazila, otkrio je kako govori tečno 6 jezika i nema problem s komunikacijom na Euroviziji.

”Govorim portugalski jer je to jezik moje majke, engleski, hrvatski jer živim u Hrvatskoj posljednjih 9 godina, španjolski, francuski i talijanski te nadodao kako bi volio naučiti i hebrejski – a neke riječi su ga naučile Niv i Aya (izraelske voditeljice zadužene za hrvatsku delegaciju).”

Roko je otkrio kako je tijekom boravka u Tel Avivu shvatio što se krije u krilima kao simbolika za njega:Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime