Erceg: Moramo gledati samo sebe, analizirati Osijek i pokušati ih pobijediti

U jučerašjem okršaju između Hajduka i Istre 1961, Ante Erceg zabio je pogodak već u 5. minuti.

U jučerašjem okršaju između Hajduka i Istre 1961, Ante Erceg zabio je pogodak već u 5. minuti.


Nakon utakmice se obratio novinarima kazavši kako je bilo izuzetno sparno, ali su na sreću brzo postigli zgoditak i nisu se previše trošili.

– Bitno je bilo uzeti tri boda i mirno otići na pauzu. Prije utakmice sam rekao momcima da vjerujemo u sebe, da možemo biti u borbi za vrh, ali to moramo sebi ubaciti u glavu i onda će biti dobro – kazao je Erceg.

Iza reprezentativne stanke na red stiže i Osijek, što je Erceg prokomentirao riječima:

– Moramo gledati samo sebe, okrenuti se Osijeku, analizirati ih i pokušati pobijediti. Imamo sada dobar raspored, dosta utakmica kući i to moramo iskoristiti- kazao je.

Obzirom na sve glasnije špekulacije kako Vlašić odlazi iz Hajduka, pitali su ga i što misli o tome, ostaje li Niksi u ekipi.


– Ne znam tko će ostati, to je stvar Uprave, volio bih da svi ostanu jer smo stvarno jaki – rekao je Erceg i dodao kako je gledao utakmicu Chelseaja i Evertona.

– Gledali smo u sobama dio, očito je kako smo mi Evertona dobro potrošili u četvrtak.Noovinari su ga priupitali i je li gledao utakmicu između Dinama i Lokomotive, na što im je Erceg odgovorio kako ne gleda prijateljske utakmice.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0