EMOTIVNI ACO STANKOVIĆ: “Dragi Đole, još uvijek te čekam…”

"Mi te još čekamo u Nedjeljom u 2, da znaš!" napisao je Stanković


Aleksandar Stanković na Facebook profilu emisije Nedjeljom u 2 objavio je poseban oproštaj od Balaševića.


“Nema veze, svejedno, na stranu sad to, pusti priče… Mi te još čekamo u Nedjeljom u 2, da znaš!”, napisao je Stanković uz fotografiju plakata koji je 2019. godine dao postaviti u Novom Sadu.

“Dragi Đole, još uvijek te čekam… Mia Radenković“, poručio je tad Stanković Đoletu s jumbo plakata. Voditelj je naime godinama pokušavao dovesti Balaševića u emisiju, no u tome nikad nije uspio.

Za Index je tad otkrio zašto je potpisao baš Miju Radenković ispod “ljubavne” poruke.

Mia Radenković, Uobraženković

“Zato jer je Mia jedna od djevojaka koje se pojavljuju u pjesmi Ljerka, a stih ide Mia Radenković,  Uobraženković. Pomislio sam da možda odbija doći u emisiju jer i mene smatra Uobraženkovićem”, kazao je Aco Stanković za Index.Stanković je tad otkrio da se ubrzo nakon postavljanja plakata javio obitelji Đorđa Balaševića da bi ih obavijestio da je on postavio plakate, da ne bi došlo do nepotrebne fame.

“Ne želim da ispadne da nekog prisiljavam. Samo sam mu se javio. 2004. godine sam bio kod njih u Novom Sadu i izgledalo je kao da je sve dogovoreno. Balašević me nakon toga dva puta zvao na telefon, da, eto, proćaskamo… Deset dana prije emisije prestao se javljati”, kaže Stanković.Otkrio je tad Indexu i koje je prvo i glavno pitanje koje bi postavio Balaševiću da prihvati poziv u emisiju.

“Prvo bih ga pitao ‘Pa dobro, gde si ti?'” rekao je Aco.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
3
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime