Dvogodišnji dječak pao je u petak oko 11:30 sati s prvog kata stambene zgrade u Solinu i zadobio teške tjelesne ozljede, u vidu prijeloma križne kosti i udarca u glavu koje srećom nisu bile opasne po život, piše Slobodna Dalmacija.

Dječak se je najvjerojatnije popeo na krevet koji se nalazi ispod prozora u spavaćoj sobi. Krevet je visok četrdesetak centimetara i nalazi se točno ispod prozora koji je tom prilikom bio otvoren ili ga je dijete otvorilo.

Nakon toga dječak je pao sa visine od četiri metra na betonsku podlogu uz zapadnu stranu zgrade. Nakon pada dijete je bilo pri svijesti te su susjedi pozvali Hitnu pomoć.

“Poštovani, vezano uz Vaš upit možemo Vas izvijestiti kako je dana 04.09.2020.g. na solinskom području uslijed pada kroz prozor sobe na prvome katu dijete zadobilo teške tjelesne ozljede te je zadržano na liječenju do današnjeg dana (ponedjeljak navečer) kada je otpušteno na kućnu njegu.

Na mjestu događaja je izvršen očevid, a prema za sada dostupnim informacijama radi se o nesretnom slučaju. Policija će poduzeti mjere i radnje iz nadležnosti policije s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u ovom događaju”, stoji u odgovoru na upit Slobodne Dalmacije.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime