DVI-TRI RIČI Splitska djeca obožavaju ovu ekipu: Čarobni animatori pretvorili voditeljicu u rasplesanu Minnie!

[VIDEO] Čarobni animatori izvode i interaktivno-animatorske predstave u kojima djeca aktivno sudjeluju te su sa svojim predstavama i koncertima gostovali po mnogim gradovima Lijepe naše i različitim prigodnim događanjima za djecu


Kao roditelj sigurno ste primijetili manjak sadržaja za djecu na hrvatskom jeziku osobito kada je riječ o poznatim dječjim pjesmicama i melodijama te prilagođenom video materijalu koji bi ih pratio. Istu stvar su uočili ČAROBNI ANIMATORI – plesno glazbena skupina za djecu koja dolazi iz Plesnog studija DNF.

Kako bi doskočili toj problematici Čarobni animatori u svojim nastupima i predstavama koriste pjesme za djecu obrađene na hrvatskom jeziku u osobnoj izvedbi, a za svaku pjesmu osmislili su prigodnu plesnu koreografiju.

Za potrebe plesne edukacije najmlađih, Čarobni animatori su snimili i CD ”PLEŠI, PJEVAJ, IGRAJ SE”, video spotove te pokrenuli vlastiti YOUTUBE kanal: DNF kids TV namijenjen plesnoj tematici i zabavi za najmlađe.

Osim CD-a ”PLEŠI, PJEVAJ, IGRAJ SE” snimili su i pjesme sa šarolikom tematikom za različite prigode kao što su Božić, Nova godina, Maškare, a marljivo pripremaju i autorski CD koji će biti namijenjen plesnoj edukaciji djece i mladih različitim glazbenim i plesnim stilovima. Sve tekstove i glazbu osmišljavaju Vangel Likuševski i Marsell Benzon.

Čarobni animatori izvode i interaktivno-animatorske predstave u kojima djeca aktivno sudjeluju te su sa svojim predstavama i koncertima gostovali po mnogim gradovima Lijepe naše i različitim prigodnim događanjima za djecu. Neke od njih možete pojedinačno angažirati za animaciju dječjih rođendana, ali kao skupina rade po projektima šireg interesa. U interaktivnim predstavama sudjeluje 6 čarobnih animatora te po potrebi osiguravaju scenografiju, ozvučenje, binsku rasvjetu i efekte.Profesor, Lily, Klaun Šarenko, DJ Flex, Disco Paki i Šarena čine tu veselu, raspjevanu i rasplesanu družinu koju sva djeca uživaju gledati, ali i plesati te pjevati s njima uz već dobro poznate melodije.

Ovom prigodom najavljujemo prvu autorsku glazbenu i video poslasticu koja će oduševiti vaše mališane, a kako biste primali obavijesti o novom sadržaju DNF Kids TV pretplatite se na njihov YouTube kanal.Moja reakcija na članak je...
Vau
10
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime