DVI-TRI RIČI Osebujni Britanac doselio u Split. Našoj voditeljici otkrio trik za kvalitetan javni nastup

Peter je radio u 32 zemlje, od čega je živio u čak 7, no Split ga se posebno dojmio


Sve više nailazimo na priče gdje su stranci svoje “fancy” svjetske adrese zamijenili onima u Lijepoj našoj, a današnji sugovornik upravo je jedan takav osebujan i zanimljiv lik.

Peter Hopwood Britanac je koji se prije 20 godina doselio iz Londona u Hrvatsku, prvo u Rovinj zatim Varaždin, a trenutačno živi u Splitu. Peter je radio u 32 zemlje, od čega je živio u čak 7, no Split ga se posebno dojmio zbog, ni više ni manje nego klime, preciznije sunca.

Trener govornika, TEDx trener, stručnjak za govorenje, voditelj i govornik međunarodnih konferencija, komunikator, bilder samopouzdanja Peter uistinu ima specifičan posao- pomaže ljudima javno govoriti na način da što upečatljivije ispričaju svoju priču, prenesu svoje znanje. Peter uči poduzetnike, ali i sve ostale kojima je to potrebno preuzeti kontrolu nad svojim govorom, prenoseći znanje kako dati vrijednost svojim porukama, steći samopouzdanje i uvjeriti svoju publiku u poruku koju komuniciraju.

Zašto ga klijenti najčešće angažiraju, koje su greške koje učestalo ispravlja prilikom javnih nastupa te kako obuzdati strah od javnog nastupa doznali smo u novom videu Dvi-tri riči.Moja reakcija na članak je...
Vau
13
Haha
3
Hagić
2
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
5
Molim?
5

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime