DVI-TRI RIČI Marinko Biškić (Nadalina): “U prodaji su samo čokolade čiji mi se okus sviđa, a ne one koje su “đir”

Skoro svi ostali proizvođači skraćuju proces proizvodnje koristeći gotove smjese koje oplemenjuju svojim dodacima, ali ne i Nadalina, malena tvornica čokolade u Solinu

Čokolada s pršutom možda zvuči kao šala, ali kada to zatražite u Nadalini, s osmijehom vam je dodaju s police.


Ako ste kao i mi mislili da znate što je prava čokolada, snimajući Dvi-tri riči uvjerili smo se da sve što smo mislili da znamo o čokoladi u biti ne znamo.

Na prvom mjestu je činjenica da na ovom području postoji tvornica čokolade koja tu čokoladu proizvodi na teži način ilitiga od samog početka: od zrna do čokolade.

Skoro svi ostali proizvođači skraćuju proces proizvodnje koristeći gotove smjese koje oplemenjuju svojim dodacima, ali ne i Nadalina, malena tvornica čokolade u Solinu.

Njezin tvorac Marinko Biškić odlučio se proizvoditi čokoladu iz vlastite zaljubljenosti i ovisnosti prema tom slatkom grijehu.

Je li čokolada stvarno slatki grijeh ili je gospodin Biškić čarobirajući postigao da čokolada postane zdrava, pogledajte u Dvi-tri riči.



Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime