DVI-TRI RIČI Dentelli je postao hit u Splitu: Ovi stomatolozi znaju kako se riješiti straha od zubara i anestezije

Moderno uređena dentalna klinika nalazi se u Mall of Split

Strah.


Strah može biti urođen, a može biti i stečen iskustvom – negativnim koje se manifestira kao okidač osjećaju nelagode svaki sljedeći put kada trebate iskusiti nešto slično ili čak isto.

Svakako strah je negativna emocija, ćušpajz koji vas koči da se opustite i prepustite.

Mnogi se boje zubara, naravno takve nećemo osuđivati. Zujalice, brusilice, pumpice, iglice i bijela kuta – pa tko bi im zamjerio, ali zube treba održavati zdravima, a ako bole potrebno ih je što prije sanirati da šteta ne bi bila još veća.

Zub može porculanski ten vratiti u “pubertet”, može prouzrokovati lokalizirano ispadanje kose (brade kod muškaraca), može stvoriti nesanicu zbog bola… ma može vam svašta učiniti bez da znate uopće da je problem u tom malom “stvoru”.

No, osim zuba postoji još jedan krivac za raznorazne probleme koji često prođe ispod radara, a riječ je o zglobu čeljusti. Tko nije otkrio problem sa zglobom čeljusti zna proživljavati misteriozan bol koji je teško objasniti, može imati problema s vrtoglavicom, može uništiti zdrave zube.O sve tri navedene teme razgovarali smo s profesionalcima u moderno uređenoj dentalnoj klinici koja se nalazi u Mall of Split, riječ je o mjestu koje je puno više od stomatološke ordinacije – Dentelli.

Dr. Martina nam je objasnila zašto se ljudi boje zubara i na koji način ona pristupa pacijentima koji su u grču, a vrsni gostujući specijalist “zglobar” Ivica Pelivan nam se osvrnuo na problematiku zgloba čeljusti.A kako smo od ovoga napravili priču, pogledajte u novom videu Dvi-tri riči.

Moja reakcija na članak je...
Vau
25
Haha
2
Hagić
3
Hmmm
3
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime