Na spomen imena i prezimena našeg novog sugovornika u rubrici Dvi-tri riči čovjek ne zna što bi prije pomislio ili na što bi se prije nadovezao: preko 20 godina humanitarnog rada s beskućnicima kroz udrugu MoSt ili istaknutost u kontekstu pozitivnih iskoraka udruge Naš Hajduk i navijačke skupine Torcida.

Drago Lelas radio je i prvu noć kada je otvoreno prihvatilište za beskućnike na Zlodrinoj poljani početkom listopada prije točno 20 godina, prisjećajući se da je tada utočište zatražio tek jedan korisnik. Ispričao nam je što se promijenilo tijekom ovih 20 godina rada udruge, koliko korisnika sada u kontinuitetu koristi prenoćište, hoće li ove godine organizirati najdugovječniji humanitarni buvljak te na koji način misle obilježiti rođendan udruge MoSt.

Obzirom da je Lelas prvi koji je obnašao funkciju glasnogovornika Torcide upitali smo ga što je naučio iz tog iskustva koje je svojevrsni presedan, jer je Torcida kao navijačka skupina učinila iskorak prvi put odabravši osobu koja će ih zastupati pred javnošću.

A kako je Hajduk nepresušna tema, a Naš Hajduk mnogima enigma željeli smo čuti mišljenje od čovjeka koji je od samog početka dijelom projekta – vjeruje li još uvijek u taj projekt kao i prvog dana.

Što nam je sve rekao Drago Lelas pogledajte u Dvi-tri riči.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime