DUGO OČEKIVANI UPDATE MeteoAdriatic aplikacija bitno unaprijeđena: Podaci točniji, prognoza dugoročnija

Aplikacija sad prognozira i do tjedan dana unaprijed, a najveći period između dva osvježavanja prognoze iznosi svega 3 sata

Domaća aplikacija za vremensku prognozu MeteoAdriatic tijekom rujna je značajno unaprijeđena. Iz temelja nov sustav za izradu prognostičkih podataka koje prikazuje aplikacija, njezin “pogonski motor” donosi napredne značajke i omogućuje aplikaciji da konkurira za vodeće mjesto na tržištu po pitanju točnosti prognoziranih podataka.


Inteligentno kombiniranje više izvora podataka

Aplikacija tako sad koristi mnogostruke izvore prognostičkih podataka i kombinira ih na inteligentan način u isti prikaz na kakav ste navikli i dosad, no s obzirom da sad u sustav koji određuje kakve će konačne brojke ići u samu aplikaciju koristi neusporedivo više podataka nego ranije, može se s pravom očekivati da će oni biti mnogo točniji.

Najveći napredak može se očekivati u točnosti prognoze oborine i njezine vjerojatnosti te smjera i brzine vjetra. Napredak bi se trebao osjetiti i u prognozi temperatura, osobito u uskom obalnom pojasu, iako će se na točnosti prognoze temperature još raditi u narednom razdoblju.

Osvježenje svaka tri sata!

Aplikacija sad prognozira i do tjedan dana unaprijed, a najveći period između dva osvježavanja prognoze iznosi svega 3 sata; u pojedinim dijelovima dana proračuni se rade i češće!

Aplikaciju kao i dosad možete, ako to već niste, preuzeti s Google Play za Android ili App Store za IOS. Linkovi za instalaciju nalaze se pri dnu web stranice gdje možete saznati više detalja o samoj aplikaciji.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime