Dubrovači planinar i speleolog Lazar Badanjac u nedjelju je tijekom treninga na brdu poviše Mokošice vidio medvjeda. Pokušao ga je snimiti, ali medvjed je zarežao i pobjegao.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

– Da je Mladen Delić živ rekao bi “ljudi moji jeli to moguće!”. Ima 10 godina tumaram po najvećim zabitima Crne Gore, Bosne, Velebita i oduvijek sam ga htio vidjeti, u prirodnom okruženju. Danas prilikom rutinskog treninga gdje sam po grebenu brda poviše Mokošice (Oštra glavica 616m), ganjao svoje FKT sam naletio na – Medvjeda! I to sam ga iznenadio s leđa na nekih 15m zračne linije. On je od straha riknuo, a ja problijedio. Pravi medvjed, veličine prosječnog čovjeka, guste smeđe dlake, đizzs još uvijek ne mogu vjerovati! Na videu se ne vidi medvjed, dok sam se snašao blago je pobjegao, ali se vidi moje blijedo lice.

Kasnije kad sam došao sebi probudila se u meni ljudska kurioština pa sam ga pokušao naći ili barem vidjeti iz daleka, ali je očito pobjegao ili se sakrio u kakvu duplju. – napisao je uz video.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/lazar.badanjac/videos/10208231552264750/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0