Gradonačelnik teško optužio bivšeg splitskog novinara. Pogledajte njegov emotivan istup

"Jasno poručujem svakom političaru koji u meni kao mladom čovjeku želi ubiti volju za radom i životom u Gradu da neće uspjeti"


Gost Dnevnika Dubrovačke televizije bio je operativni direktor i novinar DU TV-a Pasko Tomaš.


Na današnjoj konferenciji za medije gradonačelnik Mato Franković iznio je teške optužbe na njegov račun.

“Sve što sam u životu radio, radio sam korektno, pošteno i što je najvažnije zakonito. Ako itko ima ikakva saznanja da to nije bilo tako neka me slobodno prijavi bilo kojoj instituciji u ovoj državi. Priču o Lokrumu sam objavio onda kada sam ja htio i ne dozvoljavam da mi političari kroje naslove, teme i vrijeme objave mojih priloga. Nisam dopustio i nikada neću dopustiti da ikakve tužbe, pozivi, SMS poruke utječu na mene u mom radu.

To sam rekao i nakon poziva Dubravke Šuice, to govorim i danas. I jasno poručujem svakom političaru koji u meni kao mladom čovjeku želi ubiti volju za radom i životom u Gradu da neće uspjeti, ovo je i moj Grad i ja iz njega neću nikada otići zbog njih i njihovih pritisaka, a najmanje što ću dozvoliti jest da mi sude i sudbinu kroje ikakvi političari, a osobito ne oni poput Marka Potrebice i Mata Frankovića. Ja ih se ne bojim”, kazao je Tomaš, koji je inače godinama radio kao novinar za splitske medije.

Pogledajte kako je reagirao na Frankovićeve optužbe:Moja reakcija na članak je...
Vau
47
Haha
3
Hagić
6
Hmmm
4
Plač
3
Grrr
10
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime