Dubravka Šuica objavila svoju i suprugovu imovinsku karticu

Evo što je sve navela


Dubravka Šuica

Dubravka Šuica objavila je Izjavu o financijskim interesima na stranicama Komisije i to uoči saslušanja pred odborima Europskog parlamenta zbog njezine kandidature za potpredsjednicu Europske komisije. Naime, svi kandidati nove predsjednice Europske komisije Ursule von der Leyen moraju odgovarati na pitanja europarlamentaraca, a upravo je imovina Dubravke Šuice kao i njezino podrijetlo postalo gorućom temom u medijima, piše Večernji list.


Izjava o financijskim interesima koju je predala Dubravka Šuica dio je redovne procedure, međutim Izjavi se zamjera što nije toliko detaljna kao što je primjerice imovinska kartica koju hrvatski dužnosnici moraju predati nakon stupanja na poziciju. Podsjećamo, GONG je poslao pisma svim eurozastupnicima tražeći od njih da pitaju hrvatsku parlamentarku o podrijetlu njezine imovine.

Hrvatski premijer Andrej Plenković optužio je GONG da je produžena ruka SDP-a, dok su oporba i kandidat za predsjedničke izbore Miroslav Škoro pozvali Šuicu da objavi svoju imovinsku karticu. Šuica se tada oglasila na Twitteru objavivši sliku kuće u Cavtatu: – Pozdrav iz našeg dvorca starog 31 godinu u Cavtatu koji je bio izgrađen 1988.

Šuica je navela u Izjavi da joj je suprug trenutačno u mirovini nakon što je radio kao pomorski kapetan za Gearbulk Holding Limited, Pullmantur Gruceros Madrid, piše Večernji list.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime