Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je od početka ožujka do kraja kolovoza ove godine u Gračacu, provalio u obiteljsku kuću 47-godišnje vlasnice, odakle je otuđio alkoholna pića i konzerve hrane, u vrijednosti  nekoliko stotina  kuna.

Protiv 57-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Pag  dovršili su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u vremenu od mjeseca rujna prošle godine do sredine lipnja ove godine u Pagu sa gradilišta otuđio oko 1 000 komada građevinskog materijala (opeke), čime je 60-godišnjeg vlasnika oštetio za iznos od nekoliko tisuća kuna.

Protiv 60-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd  dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, kojeg se sumnjiči da je od početka srpnja do kraja kolovoza ove godine u Pakoštanima sa gradilišta otuđio više komada raznog građevinskog alata i strojeva čime je trgovačko društvo oštetio za iznos od oko 20.000,00 kuna.

Protiv 42-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Teška krađa

S ponedjeljka na utorak u Tribanj Krušćici nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac  i razne cigarete.

Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno,a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.  

Jučer poslijepodne u Ulici Franka Lisice u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u stan u vlasništvu 44-godišnjakinje odakle je otuđio novac  i zlatni nakit.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna,a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.  Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime