Dragica Jerkov, dugogodišnja poduzetnica, vlasnica tvrtke Fema d.o.o. i predsjednica splitskog ogranka Hrvatske udruge poslovnih žena Krug izabrana je na Skupštini Udruge Krug u Dubrovniku za novu predsjednicu Kruga na nacionalnom nivou. Za potpredsjednicu Udruge izabrana je Ivona Vrdoljak Raguž, profesorica na dubrovačkom Sveučilištu i predsjednica Kruga – Ogranak Dubrovnik.

Na sastanku splitskog ogranka Kruga u HGK – Županijskoj komori Split čestitke je novoimenovanoj predsjednici uputio predsjednik Županijske komore Split Joze Tomaš.

– Drago nam je da je upravo naša iskusna splitska poduzetnica i ujedno predsjednica splitskog ogranka Kruga izabrana za predsjednicu nacionalne Udruge. Županijska komora Split više od dva desetljeća radi na poticanju i promicanju poduzetništva žena, i to ne samo na lokalnom već i na nivou jadransko-jonske regije, i cijelo to vrijeme je uspješno surađivala s Krugom, što ćemo nastaviti i ubuduće – poručio je Tomaš.

Joze Tomaš i Dragica Jerkov

Čestitke Dragici Jerkov na izboru za predsjednicu Udruge na nacionalnom nivou uputile su i članice splitskog ogranka, izrazivši joj potporu u daljnjem radu.

Hrvatska udruga poslovnih žena Krug jedna je od najstarijih udruga poslovnih žena i poduzetnica u Hrvatskoj, koja uspješno djeluje već 24 godine. Udruga radi na poboljšanju položaja poslovnih žena u društvu te poticanju poduzetništva žena, i to putem mnogobrojnih edukacija, projekata, umrežavanja, promocije postignuća poslovnih žena kao i djelovanjem prema javnim organizacijama i institucijama. Krug danas broji više od 150 članica u Zagrebu i u ograncima Split, Dubrovnik, Šibenik, Rijeka, Pula i Virovitica.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime