Slučaj odgojiteljice u imotskom vrtiću koja se prostačkim, potpuno neprimjerenim rječnikom, obratila vrtićkoj djeci zgrozio je hrvatsku javnost posljednjih dana.

Uprava gradskog vrtića u Imotskom upravo danas donosi odluku o daljnjoj sudbini zaposlenice, a već je priopćeno da će biti predložen raskid radnog odnosa s njom. Također, doznajemo kako je odgojiteljica odmah dan nakon što je snimka “procurila” u javnost vrtiću poslala svoju pisanu ostavku.

O cijelom slučaju očitovao se i imotski gradonačelnik koji je osudio ovakav odnos prema djeci te je najavio detaljnu istragu slučaja unutar samoga vrtića.

U međuvremenu se oglasila je i sama odgojiteljica koja je roditeljima djece poslala pismo isprike u kojem izražava žaljenje za izrečenim, ali i daje do znanja da se radilo o šali i da joj je netko od zaposlenika vrtića smjestio.

Danas smo doznali da je dijete kojem je odgojiteljica uputila neprimjerene riječi sin imotskog gradonačelnika Ivana Budalića. Ta činjenica možda je u cijeloj priči potpuno nebitna, a možda joj daje posve drugi karakter, tim više jer također doznajemo da je ova snimka nastala još u ožujku ove godine i navodno je vrtić znao za nju. Zašto do sada nije reagirao, nije nam poznato.

Imotskim su se proširile i glasine kako je navedena odgojiteljica kćer oporbenog političara Ivice Kukavice što nije istina.

Tijekom dana izvijestit ćemo o raspletu slučaja u imotskom vrtiću.1 KOMENTAR

  1. Ostavku??? Je li se tete u vrtiću biraju javnim glasanjem na ograničeni mandat? Ako ste vi novinar,i a i tete (zajedno s ravnateljicom) normalni onda je to čudo.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime