DOVEO SPALADIUM DO SUZA Tko je mladi pjevač koji je otpjevao Oliverovu Cesaricu na Severininom koncertu?

Izvedba je, moglo se vidjeti u publici, mnogima izmamila suze na obraze


Preko 10 tisuća ljudi jučer je posjetilo Severinin koncert u Spaladium Areni. Splićanka je još jednom dokazala da je jedna od vodećih figura domaće glazbene estrade, a produkcija sinoćnjeg koncerta bila je takva kakvom se vrlo rijetki u Hrvatskoj mogu pohvaliti.


 

Spektakularna plesna koreografija, automobil na pozornici, orkestar uživo integriran u pozornicu, svjetlosni efekti, samo su dio onoga što je Severina ponudila jučer u Splitu.

Ipak, jedan od posebnih trenutaka koncerta bio je kada je mladi Ljubomir Ljuba Stanković uzeo mikrofon i bez obzira na svoje godine bez trunke treme otpjevao Oliverovu “Cesaricu”. Izvedba je, lako se moglo vidjeti u publici, mnogima izmamila suze na obraze, a nastup možete pogledati ovdje:

 View this post on Instagram

 

HVALA ZAISTA SVIMA OD SRCA HVALA PREDIVNOJ NASOJ NAJVERNIJOJ PUBLICI I FANOVIMA STO STE SE ODAZVALI U TOLIKO VELIKOM BROJU NA MOM SOLISTICKOM KONCERTU HVALA VAM OD SRCA NA TAKO PREDIVNOM DOCEKU I PRELEPOM IZNENADJENJU KOJE STE NAM PRIREDILI. ZAISTA SAM ODUSEVLJEN I PRESRECAN VIDETI VAS U TOLIKO VELIKOM BROJU,PREPUNOM DOMU KULTURE TAKO VESELE,GLASNE,SRECNE,RASPEVANE… ZAISTA NAM JE BILA VELIKA CAST I ZADOVOLJSTVO PEVATI SVAMA ZAJEDNO SVAKU PESMU. BILI STE PREDIVNI. ZAISTA JE SVE GRMELO. VOLIMO VASSS @marinastankovic_official #ljubastankovic #koncerti2019 #koncertnoworoczny #koncertisrbija #turneja #turkishtalent #koncertisrbija #koncertihrvatska #ajapojmapojmanemamstajetoljubavpojmanemam #sivac #manifestacije #manifestation #musicmanagement #musicproducent #musicproducer #music #musicmanager #pobednik #beogradskipobednik #prvomesto #pinkovazvezdica #pinkovezvezdiceallstars @pinkovezvezdiceallstars_fp @pinkovezvezdiceallstars @pinkovezvezdice

A post shared by Ljubomir Ljuba Stankovic (@ljubomirstankovic_official) on

Sedmogodišnji Ljuba Stanković glavna je zvijezda Severinine nove pjesme “Tutorial” i pripadajućeg glazbenog spota. Njegov talent i pojava oduševili su sve koji su ga pogledali i mnogi se pitaju tko je zapravo maleni Ljuba.

Ljuba Stanković živi u Beogradu sa svojom obitelji, a u glazbu je zaljubljen, doslovno, od malih nogu. Neki ga se sjećaju iz prošle sezone “Pinkovih zvezdica“, kada je bio podrška sestri koja se natjecala.

No Ljuba se široj javnosti predstavio kao jedan od natjecatelja posljednje sezone “Pinkovih zvezdica“, čije je emitiranje stiglo do kraja proteklog tjedna, a on je proglašen pobjednikom. U finalnoj večeri izveo je pjesmu “Melanholija“, a žiri nije sakrivao oduševljenje njegovom interpretacijom pjesme.

Motive za prijavljivanje u show Ljuba je otkrio u jednom intervjuu: “Inače, ja sam želio još prošle sezone, kada se natjecala moja sestra Marina Stanković, prijaviti se u Pinkove zvezdice. Mogli ste i vidjeti da sam jedva čekao da moja sestra završi nastup i da istrčim kod nje na scenu da je zagrlim, da joj čestitam i da otpjevam neku pjesmu. Ali sam jedva čekao četvrtu sezonu i molio tatu i mamu i plakao tražeći da me prijave u Pinkove zvezdice. Uz dogovor s tatom i mamom ja sam se prijavio i presretan sam.”

Ljuba je sa svojih šest godina bio najmlađi natjecatelj, a publika i žiri su ga obožavali. Nazivali su ga čarobnim dječakom. Obožavaju ga i brojni slavni pjevači i pjevačice, među njima i Severina, koja je upravo s njime odlučila surađivati na pjesmi koja je postala hit.

– Kada mi je Jala Brat poslao pjesmu, u jednom njezinu dijelu pichovao je svoj glas i zazvučao mi kao dijete. Tada mi je na pamet pao Ljuba Stanković, čudo od djeteta i buduća velika zvijezda. Predivno i neuobičajeno talentirano dijete, prepuno emocija i veselja, što sam primijetila na prvu. Zahvaljujem njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili da zajedno s njim izvedem “Tutorial“ – objasnila je lani Severina.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

5 KOMENTARI

  1. Severina se samo rodila u Splitu, ona realno nema nikakve veze sa Splitom, ona odavno ne živi u Splitu, niti se ponaša kao Splićanka, niti se udala za Splićanina, niti je njena glazba Splitska. Severina već odavno živi na relaciji Zagreb – Beograd, udala se za Srbina, to jest za srpskog ciganina, a glazba koju stvara prepuna je turskih ritmova, dakle njena glazba je stvorena isključivo za istok i mogu se kladiti u šta god hoćete da je 99% publike u Areni porijelom iz Srbije i BiH. Severina ima prvo udati se za koga god hoće i živjeti kako hoće, međutim nema pravo Srbe nametati Hrvatima, sramota je to što je dovela malog Srbina, a još veća sramota je to što je taj mali Srbin pjevao pjesmu od Olivera Dragojevića, jer svi jako dobro znamo što je Oliver Dragojević mislio o Srbima i Srbiji. Severina mora shvatit da Jugoslavija ne postoji već 30 godina i nikada više neće postojati, to je bio spoj potpuno nespojivih kultura.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime