Đorđe Balašević: “Nikad više neću biti dobro; upitni su koncerti u Hrvatskoj”

Đorđe Balašević obratio se prvi put javnosti nakon infarkta kojeg je doživio sredinom studenog

Đorđe Balašević sredinom studenog hitno je hospitaliziran zbog problema sa srcem. Da se ne osjeća dobro prva je obznanila njegova kći Beba Balašević nakon što je obožavateljima priopćila da njezin otac otkazuje zakazani koncert u Kragujevcu.


A danas se i Đorđe obratio svojim brojnim obožavateljima na Facebooku. Njegova kćer Beba objavila je video snimljen u njihovom dvorištu na kojemu je sam Đorđe potvrdio da je bio u bolnici četiri dana i da su mu ugrađena četiri stenta.

– Prvi put da su mi liječnici nešto stavili, obično mi vade – našalio se na početku.

– Nisam dobro, nikad više neću biti dobro jer imam sto godina. Međutim, nadam se da još uvijek neću dobiti ulicu u Novom Sadu.

Dodao je i kako se oporavlja u svojoj obiteljskoj kući te se veseli ovom mjesecu zbog brojnih rođendanskih proslava u obitelji kao i zbog knjige supruge Olivere koja izlazi ovog mjeseca.

U videu koji traje 13 minuta Balašević se ispričao publici zbog odgođenog koncerta u Kragujevcu, a upiti su koncerti i u Zagrebu i Osijeku.


– Da se mene pita ja bih te koncerte već sada obećao, ali da se mene pitalo ja već sada 3 nedjelje ne bi bio živ – kazao je.

‘Najpoželjniji momak u regionu’, kako je kaza sam za sebe, obećao se uskoro javiti s novim informacijama te je svima zahvalio što za koncerte koji su najavljeni u Zagrebu i Osijeku nije vratio karte.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime