Donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta na području Dalmacije

Pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa portala posao.hr

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta na području Dalmacije.


U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Tehno-Partner d.o.o. je u potrazi za Komercijalnim predstavnikom (m/ž) – više izvršitelja. Traže se kandidati za poslove unapređenja poslovnih odnosa s postojećim klijentima i uspostavljanje kontakata i suradnje s novima na području Hrvatske. Očekuju vas stimulativna primanja i beneficije u skladu s profesionalnim rezultatima te dinamična, stimulativna i odgovorna radna okolina. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

Lareto Grupa d.o.o. je u potrazi za Samostalnim prodajnim predstavnikom gastro programa (m/ž). Mjesto rada je Makarska i okolica. Neki od uvjeta koje idealan kandidat mora imati su minimalno SSS, poznavanje MS Office aplikacija (obvezno), iskustvo na istim ili sličnim poslovima (poslovima prodajnog predstavnika u HoReCa kanalu) te znanje raznovrsnosti namirnica svih porijekla. Nudi vam se rad u poticajnoj, dinamičnoj te ugodnoj radnoj okolini, mogućnost napredovanja, stimulativna primanja i bonusi te edukacije i seminari. Prijaviti se možete putem brze prijave.

posao.hr (za klijenta) traži Administratora (m/ž). Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su vođenje i praćenje svih administrativnih poslova, komunikacija sa strankama, kontakti sa stranim i domaćim partnerima te priprema i modificiranje sveukupne korespondencije kao i protokola. Od kandidata se očekuje minimum SSS ekonomija, poželjna VSS, računalne sposobnosti, MS Office aktivni korisnik, odgovornost i samostalnost u obavljanju radnih zadataka, pozitivnost, energičnost, ozbiljnost, samoinicijativnost, pedantnost. Nude se stimulativna primanja. Više info saznajte klikom na brzu prijavu.

Prima Commerce d.o.o. za rad u Zadru traži Skladištara (m/ž). Poželjno je radno iskustvo na sličnim poslovima. Od kandidata se očekuje fleksibilnost, marljivost i ažurnost, spremnost za rad u dinamičnom i zahtjevnom okruženju, sklonost timskom radu te pozitivan stav. Nude se edukacije te rad u dinamičnom okruženju koje potiče profesionalan razvoj. Prijavite se klikom na brzu prijavu.Mlinar d.d. za rad u Splitu traži Prodavača (m/ž). Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su svakodnevna komunikacija s kupcima i posluživanje kupaca, informiranje kupaca o proizvodima te rad na blagajni. Od kandidata se očekuje SSS obrazovanje, iskustvo rada u maloprodaji minimalno 6 mjeseci, izražene komunikacijske i prodajne vještine te ljubaznost i srdačnost u komunikaciji s kupcima. Prijavite se putem brze prijave.

Queen Co d.o.o. za rad u Podstrani traži Grafičkog dizajnera (m/ž). Na ovom radnom mjestu očekuje vas dizajn i priprema za tisak, rad u programima Adobe paketa (Photoshop, Illustrator, InDesign) te samostalno vođenje projekata i komunikacija s klijentima. Od kanidata se očekuje višegodišnje iskustvo u grafičkom dizajnu i pripremi, izvrsno poznavanje Adobe paketa (Photoshop, Illustrator, InDesign), kreativnost, timski rad, odgovornost, sposobnost samostalnog vođenja projekta i samostalna komunikacija s klijentom te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Potrebno je radno iskustvo od minimalno dvije godine. Prijaviti se možete klikom na brzu prijavu.CONEX TRADE d.o.o. za ribarstvo i trgovinu zapošljava Voditelja laboratorija u preradi ribe (m/ž). Od kandidata se, osim visoke stručne spreme, očekuje napredno poznavanje informatike te dvije godine radnog iskustva. Prijaviti se možete klikom na oglas.

Hoteli Novi d.o.o. zapošljava na više otvorenih pozicija. Traže se visokomotivirane osobe spremne za rad u dinamičnoj atmosferi hotelijerstva. Prednost imaju osobe s radnim iskustvom u objektima visoke kategorije te poznavanjem barem dva svjetska jezika (oni koji rade izravno s gostima). Koje su sve pozicije otvorene provjerite klikom na brzu prijavu.

VET VISION j.d.o.o. za veterinarsku djelatnost zapošljava na poziciji Dr.veterinarske medicine (m/ž). Mjesto rada je Split. Traže se 2 djelatnika. Više informacija o ovom natječaju saznajte klikom na oglas.

Osnovna škola Biograd traži Učitelja matematike (m/ž). Radno iskustvo nije važno a koji se sve uvjeti traže za ovo radno mjesto provjerite klikom na oglas.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime