Dubrovački Vrtovi Sunca, jedan od uspješno pozicioniranih vodećih luksuznih resorta na Mediteranu, svoju će 10. obljetnicu od otvaranja obilježiti humanitarno – donatorskom večerom s koje će prikupljena sredstva biti uplaćena Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik. Uživajući u gala večeri prekrasnog ambijenta restorana Origano u Vrtovima sunca sudjelujete u poboljšanju uvjeta rada divnim volonterima koji brinu o napuštenim životinjama na Žarkovici. Rezervirajte datum! 26. srpanj, 20 sati, Vrtovi sunca. Kad napravi nešto dobro, čovjek se bolje i osjeća.

Tom prilikom Generalni Manager resorta Christian Larss Kreković je izjavio: Neizmjerno sam ponosan što su od samog otvaranja i gosti i struka prepoznali posebnost našeg resorta, kvalitetu naše usluge te predanost pružanju autentičnih doživljaja. Veselimo se podizanju standarda i sveukupnog doživljaja destinacije i u budućnosti. Također, ovom prilikom želio bih pozvati sve prijatelje životinja da uveličaju našu proslavu te da nam pruže potporu u našim nastojanjima da poboljšamo uvjete napuštenih životinja na Žarkovici, javlja Dubrovniknet.

Humanitarno-donatorska gala večera održat će se 26.srpnja na terasi restorana Origano s početkom u 20 sati i uključuje piće dobrodošlice, raskošnu večeru u pet sljedova uz birana vina te nastup Ines Tričković. Cijena večere po osobi iznosi 450,00 kn. Sva prikupljena sredstva će biti donirana Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik, koje skrbi o svim ugroženim životinjama na području grada Dubrovnika i šire.

Odazovimo se u što većem broju!

Ako želite poduprijeti ovu prekrasnu inicijativu i pritom se zabaviti rezervirajte svoje mjesto na broj telefona 020 / 361 741 ili na e-mail events@sungardensdubrovnik.com.

Ako želite saznati više o naporima Društva za zaštitu životinja Dubrovnik da zbrine sve napuštene životinje na području Dubrovnika posjetite njihovu web stranicu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime