Američki predsjednik Donald Trump objavio je danas novi video na Twitteru u kojemu je rekao da se nije dobro osjećao kad je došao u bolnicu Walter Reed, ali da je sada dobro te da će sljedećih nekoliko dana biti ključno za njegov oporavak.

Tim liječnika Bijele kuće u subotu ujutro je izjavio kako se Trumpovo stanje popravlja te da već razmišlja o povratku u svoj ured.  Niti par minuta kasnije, predstojnik ureda Bijele kuće Mark Meadows novinarima je dao manje optimističnu procjenu, ustvrdivši kako su “predsjednikovi vitalni pokazatelji tijekom protekla 24 sata bili vrlo zabrinjavajući te će sljedećih 48 sati biti ključno”.

Još jedan izvor upoznat s Trumpovim stanjem izjavio je da je predsjednik prije odlaska u bolnicu dobio kisik. Iz izvora upoznatog sa situacijom saznaje se da je odluka da se Trumpa hospitalizira donijeta nakon što je osjetio poteškoće s disanjem te mu je pala razina kisika.Trump je helikopterom prebačen iz Bijele kuće u Walter Reed, nedaleko od Washingtona, oko 17 sati nakon što je objavio da je bolestan. Dužnosnici njegove administracije, koji su taj potez opisali kao preventivnu mjeru, kazali su da će nekoliko dana biti zadržan u bolnici.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime