Domovinski pokret nastavlja s osnivanjem kotarskih organizacija, nove su: Visoka, Mejaši i Lovret

Novi predsjednici su Marijo Sičić, Tomislav Matković i Alen Ćurin


Nakon osnivanja prvih kotarskih organizacija (Žnjan, Kman i Trstenik) ogranka Domovinskog pokreta u Splitu, sinoć je održana i Druga osnivačka skupština na kojoj su osnovane još tri, i to za kotareve Visoku, Mejaše i Lovret.


Kako se lokalni izbori ubrzano približavaju, tako je i splitski ogranak Domovinskog pokreta sve aktivniji i marljiviji u svojim aktivnostima, institucionalnoj izgradnji i suradnji s građanima. Domaćini osnivačke skupštine bili su članovi Predsjedništva gradske organizacije Domovinskoga pokreta, pod čijim su rukovođenjem svečano osnovana navedena tri gradska Predsjedništva stranke čime je ukupan broj kotarskih organizacija stranke povećan na šest.

Nakon izglasavanja dnevnog reda, donesena je odluka o ustrojstvu gradskih kotarskih organizacija te izbor članova tijela Predsjedništva u istima.

Jednoglasnim odlukama svih prisutnih osnovane su:

  • Kotarska organizacija Domovinskog pokreta – Visoka (predsjednik Marijo Sičić)
  • Kotarska organizacija Domovinskog pokreta – Mejaši (predsjednik Tomislav Matković)
  • Kotarska organizacija Domovinskog pokreta – Lovret (predsjednik Alen Ćurin)

Predsjedništvo splitskog ogranka istaknulo je kako se intenzivno i svakodnevno radi na transparentnom i poštenom izgrađivanju identiteta stranke koja će, u suradnji sa svim građanima Splita, pokušati naš grad učiniti ugodnijim i ljepšim mjestom za život.

Moja reakcija na članak je...
Vau
12
Haha
3
Hagić
1
Hmmm
4
Plač
1
Grrr
4
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime