DOLIJAO SERIJSKI KRADLJIVAC Otuđio više otključanih automobila, mobitele i alkohol

Svi automobili i predmeti su vraćeni stvarnim vlasnicima


U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom osumnjičenim za krađu na štetu 48-godišnjaka, tešku krađu na štetu 69-godišnjaka, krađu na štetu 36-godišnjaka i neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari na štetu njemačke tvrtke.


Utvrđeno je da je osumnjičeni u naći 23./24. rujna u Šibeniku u Ulici Nikole Tesle 48-godišnjakinji otuđio otključani osobni automobil Škoda Felicija, šibenskih registracijskih oznaka, koji je 24. rujna u popodnevnim satima pronađen u Šibeniku u Istarskoj ulici, a 26. prosinca oko 19.30 sati u Šibeniku u Sarajevskoj ulici osumnjičeni je provalio u osobni automobil Mazda, šibenskih registracijskih oznaka u vlasništvu 69-godišnjaka iz kojega mu je otuđio osobne isprave, mobitel i alkoholno piće. Tijekom kriminalističkog istraživanja svi
otuđeni premeti su pronađeni kod osumnjičenog i vraćeni oštećenom, a nastala šteta je
procijenjena na iznos od 5.000 kuna.

Ovim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni tog dana, 26. prosinca oko 19.40 sati u Šibeniku u Sarajevskoj ulici 36-godišnjaku otuđio nezaključani osobni automobil Ford Galaxy, njemačkih registracijskih oznaka, koje vozilo je 36-godišnjak oko 20.20 sati pronašao u Šibeniku u Ulici Eugena Kvaternika. Tom prilikom osumnjičeni je 36-godišnjaku iz vozila otuđio mobitel.

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime