Pjevač Sandi Cenov u utorak se odlučio ispričati onima koje je njegov status pogodio i to nakon što se prethodno žestoko obrušio na rad Nacionalnog Stožera civilne zaštite.

“Dragi moji! Nisam mogao ni zamisliti u kojoj će mjeri biti lajkan, komentiran i dijeljen moj post o gubitku povjerenja u stožer, izazvan kontinuiranim proturječnostima, koje nam se putem medija serviraju. I dalje stojim iza svake svoje riječi iz te objave. Ali osjećam potrebu da se ovim putem ispričam svim ljudima, koje sam možda uvrijedio svojim mišljenjem, a tu prvenstveno mislim na zdravstvene radnike, koji se s ovom dramom bore kako znaju i umiju. I to iz srca, a ne zbog skupljanja političkih bodova. Komentari, koji dovode u pitanje moju ‘stručnost’ su potpuno promašeni, jer zaista nisam bas nikakav stručnjak i nisam svoj post objavio u nekom stručnom biltenu, nego na svojoj fb stranici. A nadam se da još uvijek u demokraciji, za koju smo se borili, imamo pravo na svoje mišljenje!? Ili mi možda slijedi Goli otok, zbog same činjenice što imam svoje mišljenje?! I dok puno više ljudi ovoga trena u svijetu umire od gladi, kao i od nekih drugih bolesti, koje se eto ne zovu Covid 19, o tome u medijima ni slova”, napisao je.

Naglasio je da osobno zna ljude kojima zbog posijane panike od korone ne može biti pružena adekvatna zdravstvena skrb.

“I nikom ništa. Educirajte nas, uputite nas kako da se nosimo s ovom nezapamćenom krizom. I probajte biti dosljedni u tome nakon svih ovih zbunjujućih i kontradiktornih uputa. Ali nemojte nam ukidati građanska prava i pravo na dostojanstvo, jer to nas tjera na bunt iz inata i neposluh. I naravno, na pisanje postova, poput mog prethodnog… ” zaključio je naš pjevač.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime