“DOBRI DUH I PRIJATELJ SVAKOG PUTNIKA” Jadrolinijini brodovi oglasit će se sirenom u čast preminuloga Ante Mrvice

"U ime svakog djelatnika Jadrolinije i Uprave Jadrolinije, obitelji izražavamo duboku sućut. Počivao u miru Ante" - napisali su iz Jadrolinije


Dugogodišnji koordinator Jadrolinijinoga splitskoga plovnog područja Ante Mrvica, koji je krajem 2017. godine otišao u mirovinu, umro je u nedjelju u 69. godini života, potvrdili su u Jadrolinijinoj agenciji u Splitu. Od njega se danas oprostila Jadrolinija.


– Jučer nas je napustio naš dugogodišnji djelatnik Ante Mrvica. Pomorac, doktor znanosti, sveučilišni profesor, dobitnik nagrade za životno djelo, vrsni poznavatelj pomorstva i brodova, Jadrolinijin djelatnik preko 27 godina, „dobri duh splitske luke”, veliki čovjek, gospodin i prijatelj svakog putnika. Ovo je tek kratak niz kojim možemo opisati gospodina Mrvicu, našeg dugogodišnjeg kolegu i djelatnika. Njegovo znanje i iskustvo ostat će u nasljeđe svim generacijama Jadrolinije koje dolaze.

U ime svakog djelatnika Jadrolinije i Uprave Jadrolinije, obitelji izražavamo duboku sućut. Počivao u miru Ante!

Brodovi Jadrolinije u splitskom i šibenskom plovnom području oglasit će sirenom za vrijeme sahrane gospodina Mrvice – napisali su u Jadrolinijinu priopćenju.

Ante Mrvica nakon odlaska u mirovinu živio je na rodnom otoku Žirje kod Šibenika.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
3
Hmmm
0
Plač
9
Grrr
0
Molim?
01 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime