Djevojčica ispričala detalje mučenja: “Malčanski brijač” poslao poruku policiji

Monstrum i dalje bježi policiji, ali se očekuje da će uskoro biti lociran i uhvaćen

Monika K. iz Suvog Dola kod Niša, koju je oteo višestruki silovatelj Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski brijač, pronađena je nakon punih devet dana opsežne policijske potrage.


Djevojčica je nakon devet dana pronađena živa i u svjesnom stanju u selu Pasjača, odakle je rodom majka Ninoslava Jovanovića. Monstrum i dalje bježi policiji, ali se očekuje da će uskoro biti lociran i uhvaćen. Policija ga je opkolila, piše Blic.

Prema neslužbenim informacijama, Monika je ispričala policajcima da je Jovanović pobjegao s nožem u ruci i da je rekao da im “živ u ruke neće pasti”.

Državna tajnica u Ministarstvu unutarnjih poslova Biljana Popović Ivković istaknula je da je otmičar Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski brijač, “mučio i zlostavljao Moniku Karimanović”, piše Index.

– Reći ću, a da ne ugrozim istragu, djevojčica nam je rekla da su pješačili po pet sati, da joj je on stalno prijetio i mučio je. Kad su policajci došli, ona je samo rekla: “Nemojte me ozlijediti.” Ona je bila mučena i zlostavljana – rekla je Biljana Popović Ivković za TV Prvu.

– Budite sigurni da ćemo ga uhvatiti – naglasila je.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime