U Biogradu kod Zadra pokvarila se dizalica čiji je dio pao na jednog od radnika na tamošnjem gradilištu. Kako dojavljuje čitateljica, čovjek je ležao do dolaska hitne pomoći.

Radnik (50) iz Bosne i Hercegovine ozlijedio se u nesreći na gradilištu ispod Jadranske magistrale u Biogradu. Radio je na radnom stroju teleskopskom viličaru oko 17 sati u petak kad se jedan dio radnog stroja odvojio i pao, piše 24sata.

– Radnik je uspio iskočiti iz teleskopskog viličara s visine od dva i pol metra. Ozljeđen je pa mu je pomoć pružena u bolnici. Priroda njegovih ozljeda još nije poznata, no znamo da nije u životnoj opasnosti. O svemu je upoznat državni inspektor zaštite na radu – rekla je zadarska policijska glasnogovornica Ivana Grbin za 24sata.

– Gornji dio dizalice je bio u kvaru, čovjek se nalazio ispod kada su željezne sajle pukle i pale na njega koji je ostao ležati na zemlji – rekla je čitateljica koja radi nedaleko gradilišta u Biogradu gdje je u tijeku gradnja trgovačkog centra.

– Ugledala sam grupu ljudi na jednom mjestu i čula kako netko viče. Brzo su došle i policija i hitna, pod rotirkama su čovjeka odvezli u zadarsku bolnicu – dodala je čitateljica.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime